top of page

Her er nokre av alle flotte tilbakemeldingar eg har fått

Eli

Anne utstråler varme og interesse for deg som menneske, ved første øyekast. En føler seg trygg og ivaretatt, elsket og betydningsfull. Magisk. Hun er snill, klok, reflektert, belest og kunnskapsrik. Har vært på kurs hos henne flere ganger og høstet av hennes «livs vev». Hun har hjulpet meg flere ganger. Men, en gang, snudde hun meg i døra, og sa at; « i dag, kan jeg ikke hjelpe deg, du må forte deg til legen, nå,...... det er noe med stoffskiftet ditt som er skikkelig gale». Hun hadde helt rett. Jeg takker henne av hele mitt hjerte. Det kunne gått skikkelig ille med meg. Hun må oppleves. 

Maiken

Jeg anbefaler Anne på det sterkeste etter å fått behandlinger av henne. Da jeg selv jobber innen samme kategori så er jeg kresen med hvem jeg vil jobbe med og hvem jeg 'slepper' inn. Anne er en kraftfull, ærlig, kunnskapsrik og generøs person. Hun føles veldig trygg på seg selv og kan derfor hjelpe andre med å ta fram og høye andres potensial.

 

Ingeborg

Anne er en fantatisk healer som har medvirket til at livet mitt har endret seg. Hun gir av seg selv. Hun er ærlig og oppriktig. Forklarer og informerer godt. Hun er et hjertevarmt menneske som en føler seg veldig trygg hos. At Anne vil bli en meget god underviser er jeg overbevist om og gir henne de beste anbefalinger.

Kjersti

Jeg har fått kanalisering, og fjernhealing av Anne. Begge gangene opplevde jeg å få mye ut av hjelpen. Kanaliseringen gikk veldig dypt, og beskjedene var sterke og ga gjenklang og hjelp. Anne er også hjertevarm, seriøs, og man merker hun har god erfaring med det hun holder på med. Derfor anbefaler jeg Anne

Iren

Lett og fin å prate med! Man føler at man kan være seg selv i samtale med henne, noe som er veldig viktig i møte med mennesker.

Marit

Anne er jordnær,direkte, dyktig, ærleg, kunnskapsrik, erfaren og tydelig og har en veldig sterk intuisjon. Ho forklarar på ein måte som alle forstår, og brukar naturen og elementa i sitt arbeid. Anne er 'heil ved" og er et herlig menneske med eit varmt hjerte, god humor, heilt uten jåleri. Har vore på kurs med henne, og det var veldig sterkt og lærerikt, så eg kan virkelig anbefale Anne!

Heidi

Anne har solid kunnskap og erfaring innen sitt fagfelt. Hun er et menneske med stort hjerte, og som har en egen evne til å se deg. Hennes guiding og hjelp har vært til stor nytte for meg. Jeg har full tillit til Anne, og anbefaler henne på det varmeste. Hvis du vil lære av de beste, er det bare å gripe muligheten!

Julie

Anne har dyp faglig kompetanse og lang yrkesutvikling . Anne har gjennom livserfaring utviklet sin personlige kompetanse. Anne's kulturelle og personlige utvikling som Shaman, gjør henne til en fantastisk veileder, og healer. Personlig vil jeg anbefale Anne på det sterkeste. Hvis du får muligheten til å lære av en mester, så grip muligheten. Kontakt Anne .

Roar

Anne er vel en av de sterkeste innen alternativ medisin i dag, i mine øyne. Hun kom inn i livet mitt da jeg trengte det ang. det alternative. jeg trengte hjelp og råd. Etter flere kurs og sosiale sammenkomster og år virker hun bare sterkere og sterkere.

Tove

Anne er genuint opptatt av at den hun møter har det bra. Hun gir av seg selv og deler sin kunnskap med alle som er åpen og mottakelig for det hun formidler. Anne har et hjerte som banker for alle. Hun er lett å komme i kontakt med og snakke med. Anbefaler henne

Jo Atle

Anne har hjulpet meg (healing) mange ganger både med å sortere tanker og med å forstå meg sjølv. Et unikt og kjempeinteressant menneske som heilt klart har både kunnskap og formidlingsevne innen det ho driv med.
Det bør kanskje også nevnast at før eg traff Anne tenkte eg på alternativ medisin som tull og tøys
Anbefales på det aller sterkaste!

Berit

Anne er en kraftfull sjaman og healer! Hun er ærlig og rett fram. Jeg anbefaler henne på det varmeste.

Aud Marie

Anne er en dyktig rådgiver og veileder som både ser, føler og hører deg.
Har vært på en del kurs hos henne og føler meg trygg og ivaretatt .
Anbefaler henne på det sterkeste med lys og kjærlighet

Elin

Jeg deltok på et fysisk kurs med Anne første gang for mange år siden. Anne er en utrolig dyktig, jordnær person som er erfaren i sitt felt. Kan absolutt anbefale henne på det varmeste.

Maria

Er det noe jeg trenger råd og veiledning om, så ringer jeg Anne. Hun er varm, lyttende og vet akkurat hva jeg trenger. Kan trygt anbefale henne. Anne ser deg, og ønsker alltid det beste for deg. Fantastisk!

Laila

Jeg anbefaler Anne hun er en ærlig person og ser hele mennesket. Har vært på Zoom møte med henne og hun er en dyktig person, ikke noe tull og fjas der.
En person som gir tillit og jeg vil gjerne ha flere møter med henne.

Daniel

Anne har lang erfaring innen det alternative. Kan anbefale Anne som en seriøs utøver som kan det faget som hun reklamerer seg for.

Karina

Anne har en egen evne til å omsette det esoteriske språk til jordnært og forståelig, samt knytte det til dagens samfunn og sammenhengene vi lever i nå. Anne er en ærlig og direkte veileder, og det er umulig å ikke la seg bli revet med i hennes forelesninger, som er full av livshistorier og engasjement

Anette

Anne er en unik dame med mye god energi. Hun er en god menneske kjenner som man knytter lett relasjoner til. Hun er god til å forklare, inspirere og lære bort det hun kan.
Hun får min varmeste anbefaling.

bottom of page